Líceumi röplabda torna

Hat csapat részvételével tartották meg líceumi röplabda tornát, ami a 12. A osztály Balogh Levente vezette együttesének győzelmével ért véget.

A testnevelő tanárok és a résztvevők állítása szerint nagyon jó hangulatú tornának volt tanúja az iskola tornaterme. Kiderült, hogy a röplabdát sokan kedvelik a Líceumban, nemcsak a diákok körében, a tanáriban is. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy az öregdiák - tanár mérkőzést utóbbiak nyerték.


- Közkedvelt sport lett a röplabda, s valóban nagyon jó hangulatú volt a torna - mondta el Langer Ágnes tanárnő. Ezer László és Nagy László foglalkoznak a röpisekkel a délutáni edzéseken és meg is van a látszatja a munkának. A diákok egymást is hívják az edzésekre - ennél jobb reklámra pedig nincs is szüksége a sportágnak.


A 12.A-ból két csapat is nevezett a versenyre, közülük a Balogh Levente vezette együttes bizonyult a legjobbnak. Második lett a 12.C, a harmadik pedig a 11.D osztály.

Richly András tanár úr, aki tizenhárom éve rendszeresen röplabdázik, többszörösen is meglepődött a tornateremben.

- Nagy örömet okozott nekem, hogy ilyen sokan, köztük visszatérő öregdiákok is, játszottak, de az még nagyobbat, amilyen színvonalon ezt tették! A röplabda a kedvenc sportágam és én tényleg nagyon jól éreztem magam a líceumi tornán - árulta el a tanár úr.


Fotók: Sebestyén Ágnes, Langer Ágnes