Regina rajza különdíjat kapott

Az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ által megrendezett országos nemzetiségi rajzversenyen a licista Árvavölgyi Regina különdíjban részesült.

Árvavölgyi Regina (7.B) minden áldott nap rajzol és szereti megmérettetni is alkotásait. Díjai, oklevelei egyre gyűlnek, a Líceum honlapján is szerepelt már versenyt nyert rajzaival. A Líceum 7.B osztályos tanulója most kicsit zavarban is volt... Egyszerűen nem tudta, kitől és miért kapott különdíjat, mert egyszerre több pályázaton is indult...

- Az egyik versenyre küldött rajzomon az év madara, a barkóscinege szerepel, erre Magyar Mónika hívta fel a figyelmemet, akihez különórákra járok. Egy másik pályázatra a líceumi tanárnőm, Schmidel Bernadett segítségével neveztem, ezen az operaházat kellett megrajzolni. És tényleg, volt egy harmadik verseny is, a német nemzetiségi, erre Drobina tanárnő nevezett. A megadott témakör a poncichterek világa volt - meséli mosolyogva Regina, miután felvilágosítottuk, melyik rajza nyert különdíjat.

Árvavölgyi Regina kicsi kora óta ceruzával fejezi ki magát, a papír fölött pihen, játszik, dolgozik és szórakozik egyszerre.

- Nekem ez a legfőbb hobbim és örülök minden pozitív visszajelzésnek, mert ezek szerint nem csak magamnak rajzolok - mondja Regina.