Te választasz!

Miben vagyok jó? Milyen területen vagyok tehetséges?
Ezekre a kérdésekre nem egyszerű válaszolnod. Ehhez időre, türelemre, nyitottságra és sok-sok próbálkozásra van szükséged. Mi támogatunk ezen az úton! 

Amit nem szeretnénk …
Nem akarjuk, hogy 14 évesen hosszútávra el kelljen döntened, melyik tantárgyakban leled majd örömöd. Honnan is tudhatnád? Nem akarjuk, hogy választanod kelljen egy tagozatot, amibe azután négy hosszú évre beleragadsz akkor is, ha már érzed, ez nem a te pályád. 

Hogyan segítünk?
A Líceumban szeretnénk megadni Neked a lehetőséget, hogy különböző területeken kipróbálhasd önmagad. Ha tetszik amit választottál, tudj előrelépni. Ha nem, válthass szabadon. 

A 9. évfolyamtól az órarenden belül biztosítunk egy évről-évre bővülő idősávot, amelyben Te döntheted el, mit akarsz tanulni magasabb óraszámban. A választásod mindig csak egy tanévre szól! Azután folytathatod, vagy válthatsz!

Úgy építettük fel a szabadon választható tantárgyak rendszerét, hogy mindez lehetséges legyen. Az órarendi órák mellett még számos szakkör, tehetséggondozó műhely, online kurzus vár rád. Próbálj ki új dolgokat, fedezd fel önmagad a Líceumban!